De grootste en mooiste spiegeltenten ter wereld

Een breed aanbod van spiegeltenten voor feesten van 180 tot 1.300 personen

Vraag een offerte
Het Spiegelpaleis

Het Spiegelpaleis

Het Spiegelpaleis exporteert zijn prachtige spiegeltenten naar alle continenten. Sommige spiegeltenten reizen de hele wereld af en worden vaak als attractie op internationale evenementen gebruikt. De kwaliteit die wij leveren in combinatie met onze 80 jaar ervaring zorgt voor een vlekkeloze levering en een uitstekende service op de door jou gekozen locatie, waar dan ook ter wereld.

Het Spiegelpaleis geschiedenis

Onze geschiedenis

In het begin van de 20ste eeuw was een spiegeltent het hoogtepunt van elke kermis. Deze mobiele danspaleizen boden ongestoord oogcontact met de andere bezoekers door gebruik te maken van vele spiegels. Een spiegeltent was het domein van nachtvlinders, hartendieven en dromenjagers. Zij werden legendarisch en daarmee een symbool van het wilde nachtleven tijdens het ‘fin de siècle’.

Rik Klessens, eigenaar van 'Het Spiegelpaleis', treedt in de voetsporen van zijn grootvader. Sinds 1920, toen het bedrijf werd opgericht, wordt deze familietraditie van generatie op generatie doorgegeven. Zijn spiegeltenten reizen nu de hele wereld af om ontdekt en bewonderd te worden.